Beoordelingen van Sushi Palace Amsterdam

Recente recensies van Sushi Palace Amsterdam

5 sterren na 203 reviews

, vandaag

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, vandaag

Kwaliteit:

Rating

Lekker als altijd.

, 04-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Uitstekend! Heerlijk gegeten en genoten van de smaken :-)

, 28-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer eens heerlijk gegeten en genoten van de heerlijke sushi!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk!

, 26-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Super vriendelijk personeel en natuurlijk niet onbelangrijk heerlijke verse sushi

, 22-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker en veel sneller dan verwacht. Hier komen we zeker terug!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bestelling was er veeeeel te laat. Er zou een ‘actie’ zijn bij bestelling boven 50,- maar zat er ook niet bij.

, 19-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk zoals altijd en exact op tijd klaar.

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker als altijd maar bijna 2,5 uren wachten is wel veel. Hebben dan wel een kleine verrassing gekregen voor de lange wachttijd dat was lief. . Maar helaas gratis Temaki weer vergeten :(

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Top!

, 11-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi was weer top!

, 10-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker en fijne service!!

, 05-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wellicht de beste bezorg-sushi van heel Amsterdam. Altijd heerlijk vers, sushi ziet er prachtig uit en is super smaakvol. Sashimi is ook fantastisch. Bezorging ook altijd top! Enige kleine puntje van kritiek is dat de edamame soms wat langer gestoomd mogen, de boontjes zijn soms net iets te hard nog. Maar alsnog zeer smaakvol.

, 02-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Weer erg lekker.

, 29-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Top service en kwaliteit! Je krijgt hele royale sushi rollen met heel veel vulling. Goed van smaak. Echte authentieke sushi met een lekkere rijst!

, 29-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Best sushi in Amsterdam! I've tried dozens of restaurants in the city and everything is very generic and tasteless, not to mention they use basic combos of the same 5 ingredients. Sushi Palace on the other hand, stands out dramatically. Amazing taste, extremely fresh, refined. Bonus: my first order I cancelled, and their client service was outstanding. Will order again for sure!

, 28-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, snel bezorgd en erg vriendelijke bezorgers!! 👌🏻👌🏻

, 27-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Super lekkere sushi, elke keer weer. Ik bestel meestal Uramaki: vol en smaakvol.

, 23-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd heerlijk! Vers en snelle bezorging.

, 18-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel erg lekker en bezorgd conform afspraak. Ook gasten die vaker elders Japans eten bestellen waren erg positief over de kwaliteit.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Altijd top sushi en nu weer!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was zalig. Dank jullie. Tot snel.

, 13-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor de tweede keer sushi besteld en het was weer geweldig! Bezorger ook heel vriendelijk en op tijd bezorgd.

, 13-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Was opnieuw weer heerlijk

, 12-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top! Super lekker was het weer. Bedankt!

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

, 08-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd, de beste sushi van Amsterdam!

, 07-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Excellent service, excellent quality, outstanding consistency in several orders, very highly recommended!

, 07-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekkere sushi!

, 02-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt Lekker ! maar geen extra zoals op pagina staat (actie vanaf 25€) en wij hadden voor 60€ besteld. Beetje teleurgesteld ook omdat het de eerste keer was dat wij hebben besteld. Was ook echt laat maar dat snap ik op 1. Januari.

, 02-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi! Een echte aanrader!

, 31-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Alles super vers en heerlijk Beste van Amsterdam

, 31-12-2020

Kwaliteit:

Rating

TOP Service en Kwaliteit ! Én hele fijne mensen 🥳

, 31-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Al jaren de beste sushi in Amsterdam. Komen er al 8 jaar en de kwaliteit is top!!

, 31-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoals anderen ook al schrijven: de sushi is super. Aardige bediening.

, 30-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Als jullie deze hoge kwaliteit van eten en service vasthouden ben ik klant voor de rest van mn leven! :-p Top!!

, 30-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk vers en met zorg bereid. Ook op de gewenste tijd bezorgd.

, 30-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed bereid en snelle bezorging. Bestel hier vaker en zal dat zeker blijven doen.

, 25-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op kerstavond exact op de afgesproken tijd onze bestelling ontvangen. Top De kwaliteit van de sushi qua smaak was het zeer goed. Presentatie kan iets mooier sommige vielen wat uit elkaar. Al met al prijs / kwaliteit, perfect

, 24-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-12-2020

Kwaliteit:

Rating

, 21-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Smaak en kwaliteit was goed zoals altijd. We hebben er met de hele familie van genoten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles weer PERFECT!! vriendelijke en snelle bezorging en het eten als altijd overheerlijk vers! Best sushi in town!!

, 15-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Alweer voor de zoveelste keer erg tevreden met de door mij opgehaalde sushi én soep. Hele verse fijne sushi. Topzaak!

, 13-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Weer heerlijk gegeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Inmiddels vaste klant. Vriendelijke personeel met passie voor sushi die vol liefde & deskundigheid wordt bereidt.

, 06-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We bestellen regelmatig bij Sushi Palace - het eten is altijd heel lekker en van een goede hoeveelheid. Zeker een aanrader! Ook altijd vriendelijke klantenservice wanneer we vragen hebben.

, 04-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Elke keer weer goede, verse sushi!

, 01-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor het eerst hier besteld, omdat ik een nieuwe sushi tent wilde proberen. Ben blij dat ik dat gedaan heb! De porties zijn groot en heerlijk. Vooral de urumaki met salmon skin, heerlijk! Ik ga hier vaker bestellen

, 28-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Sushi was super vers. Een aanrader

, 28-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Tonijn was zo vers dat onze katten er niet vanaf konden blijven 😄

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals elke bestelling bij jullie is het eten en de bezorging uitstekend!!! Alleen wél de opmerkingen lezen die ik bij bestelling heb meegestuurd. Dat was nu een keer niet zo. Ik had gevraagd om wat extra sojasaus en om de wasabi sauskommetjes stokjes etc achterwege te laten. De bestelling brengt al veel plastic met zich mee, en dan is het extra zonde om dingen mee te sturen die ik niet gebruik. Maar goed, weer heerlijk genoten! Toppers!

, 18-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bestelling was exact op tijd klaar en superlekker!

, 14-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect!!

, 14-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals gewoonlijk heerlijk. Tot nu toe elke keer tevreden met mijn bestelling. Dit keer ook een kleine verrassing van sushi palace, erg leuk om uit te pakken ;) De bezorging was ook top. Ik houd er altij rekening mee dat het was langer kan duren o.a. omdat ik wat verder weg zit. Maar dit keer een stuk eerder aangekomen dan de verwachte aankomsttijd. Ook een leuke verrassing!

, 12-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 07-11-2020

Kwaliteit:

Rating

, 06-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Toppers! Onze absolute favoriet!! Super vers, extra veel vis, vaak een stukje bonus, en we worden altijd enorm vriendelijk en vrolijk geholpen!

, 05-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke pokebowl met veel verse zalm en super lekkere sesamdressing!

, 04-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Top kwaliteit zoals altijd. Meerdere keren besteld en zeker niet de laatste keer! Sashimi heerlijk vers en sushi goed qua rijst/vis verhouding. Tot snel!

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

weer heerlijke sushi.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 31-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Groot fan!!! Beste sushi van Amsterdam, naast sushihouse :)

, 31-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super vriendelijk, geven goed advies als je even niet meer weet wat de naam is. Ook snel bezorgd! Hoe vroeger je besteld hoe sneller :).

, 30-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker verse vis! Sashimi altijd goeie dikke plakken! Bestel elke keer bij sushi palace. Snelle en beleefde bezorgservice!

, 30-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd heerlijke sushi en snelle bezorging! Bedankt weer!!

, 26-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Sinds er een nieuwe eigenaar in zit (van sushi house naar sushi palace) nog steeds erg tevreden over de kwaliteit van de sushi. Nog steeds net zo vers als dat het was dus nog steeds mijn favoriete afhaal. Ook makkelijk parkeren voor de deur en dicht bij de ring. Helaas veel minder te spreken over de service. Vorige bestelling waren ze een deel vergeten.. de Gyoza’s. Oplossing; vlg keer krijgt u dat er wel bij. Maarja wanneer en hoe?! Van de week opnieuw besteld (met Gyoza’s) zou een half uur duren voor het klaar zou zijn. Was al krap, maar prima dat was eerste mogelijkheid en daar maak je gebruik van of niet. Toen we het kwamen halen (Zelfs nog later dan aangegeven tijd) zou het nog weer 20 min duren en die tijd hadden we niet dus de bestelling ter plekke gecanceld. Zou het geld teruggestort krijgen. Geen terugbetaling gezien dus gebeld.. kan wel 5 dagen duren (so be it, maar cash teruggave zou klant vriendelijker zijn geweest omdat we toch in de winkel waren of ten minste overleg hie

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten en vers! Goede bezorging

, 23-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi! Snel geleverd en vriendelijk personeel

, 21-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fantastisch!

, 21-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Quality of the sushi and dishes was great. Staff was very friendly. Overall experience: outstanding!

, 21-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd erg goede prijs kwaliteit. De vis is vers, in de rijst zit niet teveel rijstazijn, en de sushi is kundig gerold. Inmiddels heb ik bij bijna elk sushi restaurant in Amsterdam besteld en vind Sushi Palace echt een winnaar.

, 20-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk, mijn favo sushi plek voor afhaal!

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Hoge kwaliteit sushi, mooi gepresenteerd, op de afgesproken tijd klaar, een klein feestje, dank !

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Super lekkere en verse Sushi!! Dikke aanrader!

, 15-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd fantastische service en heerlijke sushi. Zelfs als er iets mis gaat, wat zelden gebeurd, wordt je vriendelijk te woord gestaan en wordt het probleem meteen opgelost.

, 14-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd supertop de sushi van Sushi Palace!

, 08-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geweldige service en lekker eten. Echt een aanrader!

, 06-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere sushi en vriendelijk personeel. Look er bijna iedere weeke even binnen.

, 04-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Dank voor heerlijke eten 🙏🏻

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer uitstekend! Snelle levering!

, 02-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi hier is altijd goed. bezorging is ook goed.

, 28-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi en omdat ik wat langer moest wachten heb ik extra sushi gehad. Kom er al jaren en het is altijd goed en de mensen zijn heel vriendelijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk ! En super goede service

, 25-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle levering. De sushi was erg lekker! Zeker een aanrader, vooral de geflambeerde salmon nigiri.

, 25-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt ontzettend lekker!!! En het oog wilt ook wat....het zijn bijna kunstwerkjes!

, 24-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd top

, 22-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heerlijk als vanouds. De wonton soep is heerlijk!!!

, 18-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekkere sushi, veel keuze en goede kwaliteit vis

, 17-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Top kwaliteit en service!

, 17-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd heerlijke sushi en super goeie service!

, 12-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker eten , altijd vers!

, 12-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Always delicious!!

, 12-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker en vers!

, 07-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi en perfect op tijd klaar. Altijd vriendelijke mensen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 28-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Verrassend goede sushi. Vers en zeer smaakvol. Ook de warme gerechten zijn erg goed. Was eerste keer dat ik hier bestelde maar vanaf nu mijn vaste afhaal sushi tent.

, 21-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 17-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd top: vers en lekker

, 09-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Ik kwam mijn bestelling 1 uur te vroeg ophalen maar liep toch binnen 5 minuten met mijn bestelling naar buiten. Sushi Palace zit in het oude pand van Sushi House en levert dezelfde kwaliteit sushi als voorheen Sushi House deed.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer super goed, zoals altijd. Werd gebeld dat het iets later zou worden, heel attent. En dat ‘later’ bleek in de praktijk maar 10 minuten te zijn!

, 27-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Highly recommended, everything was amazing!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fantastisch zoals altijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Nog steeds mijn favoriete sushi restaurant. Altijd zeer goede kwaliteit en snelle bezorging!

, 23-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Top service en goede sushi!

, 20-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Samen met de Kids lekker genoten, het heeft ons extra gesmaakt!! Dank je wel.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wordt snel bezorgd, ziet goed uit en lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Vertrouwde kwaliteit 👌

, 18-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Goede kwaliteit en smaak die constant is. De sushi ziet er altijd goed verzorgd uit. Vriendelijke mensen, fijne bediening. Voor mij is Sushi Palace een aanwinst en mijn stamPalace.

, 11-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Nog voor de tijd die we doorkregen geleverd . Zeer tevreden over de kwaliteit . Alles word er in voldoende mate bijgeleverd. ( wasabi, soyasaus, stokjes etc. )

, 11-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ordered more than 30 times already, always satisfied with top quality products and tasteful dishes. Amazing service and customer orientation! Well done guys!

, 05-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We are real happy customers!! Always good quality and reasonable when they have a longer delivery time. The sushi and portions are good. Ngriri salmon comes with a good size of salmon.

, 05-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten echt een aanrader, bezorging was netjes op aangeven tijd en de bezorger was zeer vriendelijk. Jullie hebben er een vaste klant bij!!

, 02-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heerlijk eten, beetje lang gewacht..

, 25-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker,

, 24-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkerste Sushi!

, 24-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Duidelijk vers gemaakt. Sashimi boterzacht en de uramaki zalig. Wonton soep goed op smaak. Ik heb afgehaald, was snel klaar en het personeel is erg vriendelijk.

, 18-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 15-06-2020

Kwaliteit:

Rating

All well prepared (I liked that the three hot dishes were done last minute when I arrived) and tasty. The tuna is always great, but was positively surprised about the good quality of the salmon which is harder to find @NL in my experience.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi was erg lekker en vers. De bezorging kwam precies op de afgesproken tijd.

, 09-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd goed! Ben verhuisd maar kom nog regelmatig terug omdat de sushi echt heel goed is.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima kwaliteit, alleen de kip Yakitori was wat waterig en flauw van smaak bezorging heel netjes , ik ben gebeld omdat de bezorger 10 min later was, goed gedaan!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede kwaliteit suahi, vriendelijke bezorger en snelle bezorging!

, 01-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Tonijn en zalm op de pokebowl mag wel iets royaler en duidelijker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkerste sushi van Amsterdam! Hopelijk hebben jullie snel weer mochi ijs. Goeie service en altijd verse sushi!

, 22-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Veel variatie, heerlijk vers en mooi ogend!

, 19-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Vriendelijke mensen en goede sushi. Ik kom al jaren bij Sushi house en gelukkig is de kwaliteit niet veranderd bij Sushi palace.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Was weer een feestje

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 15-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Maaltijd klopte

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 09-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Delivered 20 mins before estimated time and sushi, as always, is great from this place. 5 stars all the way!!

, 02-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goed. Lekker vers en goede kwaliteit vis. Al vaak besteld en kwaliteit is consistent. Ga zo door

, 01-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk! Top service!

, 29-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere verse gerechten!

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles weer dik in orde.. sneller binnen gekomen dan verwacht. Eten was weer top en toch teveel besteld..

, 25-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goede sushi, en zeer snelle bezorging!

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heerlijke sushi! alles is altijd super vers!

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi smaakte goed! Goede service en vriendelijk personeel. Binnenkort weer bestellen 😋

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd fantastisch!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi hier is zoooo lekker! Ik raad het iedereen aan. Heel lekker vers bereid, dat kun je proeven.

, 16-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Beste afhaal Japanner van Amsterdam! Naast geweldige prijs-kwaliteit altijd met een vriendelijk woord en een lach. Toppers!

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was weer heerlijk, sushi palace stelt nooit teleur!

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We bestellen regelmatig bij sushi palace en het is altijd superlekker! De sushi is mega vers en ook de gyoza is heel goed. Wij blijven vaste klant!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het is altijd weer top! Bezorging uitstekend en de sushi is heerlijk! M’n vaste sushi bezorgservice.

, 09-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere sushi en snel bezorgd. Een aanrader!

, 05-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Beste afhaal sushi die ik ken!

, 03-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Goede sushi en bestelling was op tijd!

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was perfect op tijd en Dumplings waren nog warm. Sushi was heerlijk zoals tot nu toe altijd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

lekkere sushi en goede bezorging. Ik miste alleen avocado in dr pokebowl

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten is erg lekker, en het werd snel bezorgd. Ga zeker nog een keer bestellen!

, 22-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Aardige mensen, heerlijke sushi!

, 20-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Zeer goede sushi, uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. De beste afhaalsushi die ik ken!

, 13-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Nu de vierde keer dat ik hier besteld heb. Elke keer weer top! Snelle bezorging en goed eten!

, 12-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi en goede service.

, 12-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke verse sushi! Veel keuze op het menu. Bestelling stond klaar op de afgesproken tijd. Hier gaan we vaker bestellen!

, 07-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle levering met kwaliteit sushi!

, 24-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom fantastisch gegeten!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd lekkere sushi. En netjes op tijd. Leuke extraatje! Ik bestel mijn sushi alleen maar hier😊😊

, 20-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dit is mijn nieuwe vaste sushi bezorg restaurant. Erg vlotte bezorgtijden en de kwaliteit van het eten is zeer goed.

, 16-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 12-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Super vriendelijk personeel en uitstekende kwaliteit sushi. Wij zijn al jaren super tevreden!

, 10-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi was echt top! Heerlijk gegeten en kwaliteit was fantastisch. We kregen er zelfs iets extras bij!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd, vriendelijke, snelle service en heerlijke Sushi. Aanrader!

, 26-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Alles was vers. goed rekening gehouden met gember,wasabi, soja saus en chopsticks. Zeker een aanrader.

, 18-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vrolijke bezorger (maakt goed dat het eten een beetje laat kwam) en heerlijke sushi! Krijgen zelfs 5 maki cadeau :) Poké bowl was lekker maar ik zou maïs vervangen met avocado en het sausje was niet heel bijzonder. Ik denk dat we vaker gaan bestellen bij Sushi Palace!

, 13-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

"ouderwets" lekkere Sushi!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkerste sushi van Amsterdam!

, 06-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-01-2020

Kwaliteit:

Rating

, 03-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt HEERLIJK!

, 27-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede kwaliteit en bezorging. Zelfs een heerlijke zeewiersalade van het huis gekregen!

, 25-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Uitstekende sushi en kwaliteit service.

, 21-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd top, super lekker!

, 19-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 15-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 14-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top! Als altijd!

, 14-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Very fresh and very tasty.

, 08-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk vers! Het vertrouwen van de vorige eigenaren in de nieuwe is volkomen terecht geweest! Top mannen!

, 24-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles was precies goed. Heerlijk!

, 23-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fast delivery, very tasty and made with love.

, 19-11-2019

Kwaliteit:

Rating

GEWELDIG...ALTIJD!!!

, 11-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Overheerlijke Sushi, prima prijs/kwaliteit verhouding!

, 07-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De groente dim sum was niet zo lekker. De bestelling was 25 minuten later dan aangegeven.

, 29-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk!! Het beste Japanse eten (warme gerechten en sushi) die ik in Amsterdam gegeten heb!